Të fundit

Shkrimtari yne Ismail Kadare fiton çmimin e madh në mesin e 350 shkrimtarëve nga e gjithë bota

Shkrimtari Ismail Kadare është përzgjedhur fitues i Çmimit Pak Kyongni 2019. Në njoftimin...

Comments Off on Shkrimtari yne Ismail Kadare fiton çmimin e madh në mesin e 350 shkrimtarëve nga e gjithë bota

Arba Kokalari zgjidhet zëvendës presidente e Parlamentit Evropian për Partitë Popullore,Eurodeputetja e parë shqiptare…

Arba Kokalari, zyrtarja e lartë me origjinë shqiptare është zgjedhur si Zëvendës Presidente...

Comments Off on Arba Kokalari zgjidhet zëvendës presidente e Parlamentit Evropian për Partitë Popullore,Eurodeputetja e parë shqiptare…

Ndryshim kursi! NATO dislokohet në Kuçovë…’Syri’ vëzhgues i Pentagonit në male,shkruan The Economist!

Dikur pjesë e Traktatit të Varshavës, Shqipëria së shpejti do të presë një...

Comments Off on Ndryshim kursi! NATO dislokohet në Kuçovë…’Syri’ vëzhgues i Pentagonit në male,shkruan The Economist!

Rusia drejtonte ushtrinë shqiptare më 1952, ja si veriu luftonte regjimin komunist/ CIA

Gjatë marrëdhënieve Shqipëri-Bashkimi Sovjetik, Moska kishte kapur të gjithë shtetin shqiptar. Një ditë...

Comments Off on Rusia drejtonte ushtrinë shqiptare më 1952, ja si veriu luftonte regjimin komunist/ CIA

Pse Ballkani nuk bëhet Skandinavi? Nga Blerim Reka!

Sepse, paraja është më e fuqishme se ligji dhe keshi më i fortë...

Comments Off on Pse Ballkani nuk bëhet Skandinavi? Nga Blerim Reka!

Në Sanxhak heqin nga mbiemrat prapashtesat “iq” dhe “viq”…

Kreu i Këshillit Kombëtar Boshnjak në mandatin teknik, Esad Xhuxheviq ka paralajmëruar se...

Comments Off on Në Sanxhak heqin nga mbiemrat prapashtesat “iq” dhe “viq”…