Day: August 5, 2018

Heroi yne kombetar qe kurr nuk pushoi se luftuari per At’dhe – Tahir Sinani

Ushtria Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë e Bujanoc, Brigada 112 “Sherif Januzi- Enver Ramadani” i ka dhenë Lëvdatë ushtarit që luftoi në Luginë te cilit uniforma e UCPMB-së ja dha emrin Tahir Presheva   Një emër lavdie e krenarie që nëpër…

Sipas OKB ky eshte vendi me i mire ne bote per te jetuar

Dy miliardë njerëz kanë lëvizur nga niveli i ulët u zhvillimit human në 25 vitet e fundit, por 830 milionë njerëz vazhdojnë të klasifikohen si “punëtorë të varfër” duke fituar më pak se 2 dollarë në ditë. Indeksi i Zhvillimit…