Day: March 15, 2019

Raporti i NATO-se: Mission accompli, në ruajtjen e paqes dhe integritetit territorial të Kosovës (10,910 km2) kufijt e njohur ndërkombëtarisht

Bruksel, NATO, 15 mars -Alenca Veritalantike me seli ne Bruksel ka publikuar raportin me te ri mbi misionin dhe rolin e NATO-s ne venien e paqes dhe stabilitetit ne vatrat e nxehta dhe vendet pos konflikioze siu amse preventive, ku…