Day: May 6, 2019

Misteri i shkëmbit në Suharekë, askush nuk di gjë…

Në Suharekë, në fshatin Dolloc është një shkëmb shumë i veçantë, mbi afër 1700 metra lartësi dhe ka një histori të pashpjeguar mirë që lidhet me ilirët Vendi nga banorët e Komunës së Suharekës, njihet si ‘Te Guri i diellit’,…

Protesta e VV-së kundër Vuçiqit në Tiranë më 8 maj

Lëvizja Vetëvendosje edhe një herë ka ftuar të gjithë qytetarët në Tiranë që t’i bashkohen në protestën e 8 majit, kundër ardhjes së Aleksandar Vuçiqit dhe Milorad Dodik në kryeqytetin shqiptar. Ata kanë njoftuar se protesta nis në ora 18:00….

Nenad Canak thotë se Serbia ka kapitulluar që në vitin 1999

Kryetari i Lidhjes së socialdemokratëve të Vojvodinës Nenad Canak ka thënë se është hipokrizi dhe dyfytyrësi që kryetarit të Serbisë i lihet faji se e ka tradhtuar Kosovën, dhe se disa nuk e kanë të qartë, e disa bëhen se…

Në Serbi, të gjithë çohen në këmbë për ta mbështetur bukëpjeksin shqiptar

Në një aksion të emëruar si “Solidaritet me Burektoren”, qytetarë, aktivistë, madje edhe disa politikanë në Serbi kanë treguar mbështetje për pronarin e një furre buke të quajtur Roma në Borça, Beograd. Furra është në pronësi të Mon Gjuraj, i…

Heroi për Heronjtë

Nga AGIM HYSENI Profesor Fehmi Agani njihet si udhëheqës me autoritet integrues i lëvizjes për Republikën e Kosovës, i lëvizjes paqësore aktive për pavarësi e deri te lufta për çlirimin e Kosovës. Autoriteti i tij ka mundësuar bashkëpunimin dhe bashkimin…