Day: May 14, 2019

Zhytësi Amerikan Me Flamurin Shqiptar Thyen Rekord Ginisi, Arrin 18 Km Thellë Në Oqeanin Paqësor(VIDEO)

53-vjeçari Viktor Vescovo është amerikani që theu rekordin botëror duke u zhytur thellë në Oqeanin Paqësor. Ai është njeriu i parë që shkoi aq thellë, duke u zhytur në 11 milje (17 km e 700 m) në oqean, shkruajnë mediat…

TAKIMI i PLAVË-GUCISË

Më 1 gusht 2019, ora 10.00 deri 11.00, te Bar-Restorant “Krojet” në Vuthaj, do të organizohet “Takimi i Plavë-Gucisë”, që po vjen pas “Takimit të Tiranës” dhe “Takimit të Gjakovës”.Në këtë event do të ketë: Fjalë Rasti. Përshendetje. Ndarje e…

SHOQATA “DJEMTË E LABËRISË”, KËRKOJNË NGA SHBA TË NDËRHY NË TË GJITHA INSTITUCIONET KYÇE NË SHQIPËRI!

Shoqata “djemtë e labërisë” që vepronë në Shqipëri, ka dalë me një njoftim për protestë që do e zhvillojë para Ambasadës së SHBA-së në Tiranë. Ata, nga Ambasada Amerikane do kërkojnë që të ndërhyjnë në të gjitha institucionet kyçe për…