Grupi i Kumanovës do të publikojë “bomba” për BDI-në dhe VMRO-në dhe për “vrasjen e komandantave”

Fotografia e Shek Hallaqi

Zoti_Zijadin Sela bonu gati per ndegjim se brenda disa diteve do te ket bomba💣💣💣 do tju pelqejnë shumë !! dhe qytetaret ilirides do e shofin se kan e kan votouar per sa vite dhe sjan mbushur mend duke votuar BASHKIMI DEMOKRATIK per INTEGRIM sa vrasje te komandantave e sa raste te montuara por ksaj radhe ju ka hasur sharra gozhdë me neve pergjime do ket dhe per palen maqedone organizaten teroriste VMRO DPMNE !! Cilat nuk jan degjuar deri me sot ,bombat💣💣💣 jan prej vitit 2008 deri fund 2014 por kesaj radhe pergjimet i shperndan Grupi i Kumanovës.🇦🇱
perfaqsimin do e bejn dy pjestar te grupit ton
S &V ju pershendes Shqiptari, SHPERNDANI (Shefqet Hallaçi)