Day: June 3, 2019

Amerika vazhdon misionin në Kosovë për të 20’tin vit: Një mysafir i veçantë viziton vendin

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) po vazhdojnë misionin paqeruajtës në Kosovë për vitin e 20’të radhazi, e më këtë rast ushtarët që shërbejnë në vend, i ka vizituar sekretari i Ushtrisë Amerikane, Mark Esper, transmeton Gazeta Metro. Zyrtari i…

FORCAR TONA TË ARMATOSURA FUTEN NË HUNGARI PËR MISIONIN E PËRBASHKËT ME SHTETET E NATO-S

Forca e Sigurisë së Kosovës është pjesë e ushtrimit fushor të organizuar nga Ushtria Amerikane për Evropë (USAREUR). Nga muaji i kaluar, USAREUR po realizon ushtrimin e përbashkët me shtetet e NATO-s dhe me shtetet partnere, të quajtur „Immediate Response…

DUSH I FTOHTË NGA BRUKSELI PËR BEOGRADIN ,PËR SHKAK TË KOSOVËS

Siç njoftohet nga shtypi serb ka mundësi se Beogradi do të hap një kapitull të negociatave me BE-në gjatë kryesimit të Rumanisë ,por se ka gjithashtu një mundësi që Beogradi nuk do të hapë asnjë kapitull të vetëm në javët…