Flamuri dardan pushton majën e Evropës (FOTO)

Dy alpinistët që janë edhe vet brum i dashnisë ndaj figurës madhore të Rugovës Astrit Isa Rexhaj dhe Asdren Osaj me mburrje më njoftuan se kanë pushtue majën e nalt të Mont Blanc në lartësin e 4 810 metrav.

Alpinistët e Kosovës dita ditës po pushtojnë majat e nalta të të Evropës. Ekspeditat e tyre vullnetare, që ata ndërmarrin janë edhe një arësye te kuptojm se për shtet dhe për aktivitete të caktuara mundët të arrihen rezultate te medha edhe pa përkrahjën e shtetit, por fal vullnetit mundët të nderohet shteti.

Sot në majën ma të nalt të Evropës u ngjitë edhe Flamuri i Dardanisë bashkë me foton e Presidentit Rugova. Dy alpinistët që janë edhe vet brum i dashnisë ndaj figurës madhore të Rugovës Astrit Isa Rexhaj dhe Asdren Osaj me mburrje më njoftuan se kanë pushtue majën e nalt të Mont Blanc 4 810 metra naltësi./voal.ch/