Day: September 7, 2019

PLISAT E BARDHE TE SHQIPTARVE, SIMBOLIKA! PATRIARKANA E PEJES, MANASTIRI I DECANIT !

Deshmia e ketij pohimi qendron e fshehur ne nje afresk brenda Manastirit te Decanit, ne Kosove. … dhe per kete arsye iliret ne shtepite, ne afresket, ne mozaiket dhe veshjet e tyre ruajne kete simbol unik,  simbol qe nenkupton “Stuhine…