Day: September 25, 2019

Si përkthyese në UNMIK, Vjosa Osmani kishte hetuar krimet e luftës (Dokument)

CV-të e Vjosa Osmanit zbulojnë se në vitet 2000-2004, kur kishte punuar në Departamentin e Drejtësisë në UNMIK, ajo kishte marrë pjesë në hetime dhe gjykime të krimeve të luftës në Kosovë. Vjosa Osmani ka folur shpesh me mburrje për…