Day: September 27, 2019

“Ushtria e SHBA në bazën e Kuçovës”, gjenerali amerikan: Do të sjellim aftësi që nuk i ka asnjë bazë në rajon

Gjenerali amerikan, Stephen M. Twitty, ka zbuluar arsyet pse NATO vendosi të ngrejë një bazë të saj në Shqipëri dhe pikërisht në Kuçovë. Në një intervistë për “News24”, për gazetarin Thimi Samarxhiu, gjenerali i njohur është shprehur se Kuçova është…

FLUKS TURISTËSH GJERMANË DHE POLAKË NË SHTIGJET E MALIT TË TOMORIT EDHE NË SHTATOR

Ditët me diell gjatë muajit shtator po shfrytëzohen nga turistët gjermanë dhe polakë të cilët po vizitojnë Parkun Kombëtar të Tomorit dhe malin e Dajtit. Në këtë fillim vjeshte plot diell turistët të shumtë gjermanë dhe polakë shijuan një itinerar…