Day: October 1, 2019

AKADEMIKË TË UNIVERSITETEVE PRESTIGJIOZE BOTËRORE MBËSHTESIN LËVIZJEN VETËVENDOSJE!

Këta janë emrat e akademikëve, ndërsa tekstin mbështetës e gjeni më poshtë: – Slavoj Žižek, Ljubljanë/Slloveni, profesor në Birkbeck College/Londër – Gabriel Tupinambá, Rio de Janeiro/Brazil, filozof dhe psikoanalist – Natalia Romé, Buenos Aires/Argjentinë, profesor në Universidad de Buenos Aires…

Kemi investuar shumë, një luftë e re Kosovë – Serbi do të ishte fatkeqësi e madhe për SHBA-në,ndër të tjera nga Seanca në Kongresin Amerikan

Komiteti për Shërbime Ushtarake në Senatin Amerikan ka mbajtur një seancë në të cilën është diskutuar për një sërë çështjes që ndërlidhen me sigurinë në rajonin e Evropës Juglindore, interesin e Shteteve të Bashkuara dhe rreth forcimit të ndikimit ruso-kinez,…

Në Hot të Malsis së Madhe zbulohen gjurmët e një prej kishave më të vjetra të ish gadishullit ilirik!

Në skajin më verior të Shqipërisë në kufi me Malin e Zi janë zbuluar  gjurmët e një kishe që i përket periudhës paleokristiane të shekullit të V. Zbulimi është bërë në fshatin Hot të Malësisë së Madhe, ku kanë qenë …