Day: October 11, 2019

Kurti kërkon hetime të reja për Lagjen e Trimave në Kumanovë, premton angazhim personal (Video)

Hetime të reja dhe publikim të gjitha dëshmive të mbajtura fshehur deri më tani. Ky është qëndrimi dhe zotimi i kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i cili në një intervistë për Televizionin Shenja, thotë se pas marrjes së mandatit…