Day: October 25, 2019

PESHA E DHEMBJES (Bijve të mi, që humbën jetën në rrethana të errëta: Arbënori më 2014 dhe Astriti më 2016)

PESHA E DHEMBJES (Bijve të mi, që humbën jetën në rrethana të errëta: Arbënori më 2014 dhe Astriti më 2016) Atdheu dhe alfabeti Kurorë nderi vunë shkronjën A. Për hapat drejt agimeve të purpurta, A-ja brerore edhe në emrat Tuaj!…

E fshehta historike në Balldren të Lezhës

Një tjetër dallgë mediatike u ngrit për Kishën e Shna Prenes këto ditë, e cila, përsëri u shua në brigjet e indiferencës. Ka më shumë se 1 vit qyshkur nisi zhurma e madhe mbi zbulimin e afreskut me “Darkën e…