Day: October 27, 2019

Super zbulimi shqiptar:Gjurmë Shqiptare – Piramidat e lashta të tokës shqiptare.Nga Marin Mema!(VIDEO-DOKUMENTAR)

Super zbulim në Shqipëri. Dalin në dritë mëse 200 varre madhështorë deri 5000 vjeçarë. Kujt i përkasin këto ndërtime deri 10 metra të larta? Ku ndodhen dhe përse konsiderohen si një ndër zbulimet më të mëdha të arkeologjisë shqiptare? Cilët…