Super zbulimi shqiptar:Gjurmë Shqiptare – Piramidat e lashta të tokës shqiptare.Nga Marin Mema!(VIDEO-DOKUMENTAR)

Image result for Gjurmë Shqiptare - Piramidat e lashta të tokës shqiptare. Super zbulimi shqiptar"

Super zbulim në Shqipëri. Dalin në dritë mëse 200 varre madhështorë deri 5000 vjeçarë.

Kujt i përkasin këto ndërtime deri 10 metra të larta?

Ku ndodhen dhe përse konsiderohen si një ndër zbulimet më të mëdha të arkeologjisë shqiptare?

Cilët janë prijësit që prehen në këto varre? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.