Të dënuarit me burgim të përjetshëm në rastet e montuara në Maqedonin e Veriut ndjehen pa shpresë!(VIDEO)

Rasti “Alfa”, njëherit mund të hy edhe në histori si lënda më e gjatë që nuk ka pasur verdiktin final!

Të dënuarit në rastet që tani më janë të njohur për opinionin si raste të montuara, pasi u plasuan në portalin Pa Censurë si video materiale duke plasuar montimin e tyre ngjallën mjaftë reagime nga klasa politike e veçanërisht nga kryeministri i tanishëm Zoran Zaev!

Procesi i rastit Alfa filloi menjëherë pas publilimit të rastit në Pa Censurë mirpo ka më shumë se 9 muaj që Gjykata e Apelit nuk ka dhë në përgjigje, ku njëherit mund të hy edhe në histori si lënda më e gjatë që nuk ka pasur verdiktin final!

Rasti “Alfa” dhe “Rasti i Burhanedinit” në videot më poshtë/pacensure.online/