Day: November 24, 2019

Për herë të parë,sot hapet mësonjëtorja shqipe në Spanjë

Sot, me 24 nëntor 2019, u hap për herë të parë në Spanjë Mësonjëtorja Shqipe. Tashmë fëmijët në Madrid dhe më tej, do të kenë një kënd ku të flasin dhe të luajnë me njëri-tjetrin në gjuhën shqipe. Në këte…