Kulturë

Shkruan Albin Kurti për 111-vjetorin e Kongresit të Manastirit.

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje,Z Albin Kurti, ka përkujtuar 111-vjetorin e Kongresit të Manastirit,...

Comments Off on Shkruan Albin Kurti për 111-vjetorin e Kongresit të Manastirit.

Histori

Shqiptarët, dhe konvertimet me dhunë nga osmanët

Në librin e tij, Faveyrial na sjell dhe një korrespondencë mjaft interesante të...

Comments Off on Shqiptarët, dhe konvertimet me dhunë nga osmanët

Të përgjithshme

Të dënuarit me burgim të përjetshëm në rastet e montuara në Maqedonin e Veriut ndjehen pa shpresë!(VIDEO)

Rasti “Alfa”, njëherit mund të hy edhe në histori si lënda më e...

Comments Off on Të dënuarit me burgim të përjetshëm në rastet e montuara në Maqedonin e Veriut ndjehen pa shpresë!(VIDEO)

Kulturë

Në Policinë e Nju Jorkut shërbejnë 150 shqiptarë!

Para 15 vitesh, vetëm 20 shqiptaro-amerikanë ishin pjesë e policisë së Nju Jorkut.Në...

Comments Off on Në Policinë e Nju Jorkut shërbejnë 150 shqiptarë!

Kulturë

STUDJUESIT SERB TË GJENETIKËS,E VËRTETOJNË QË SERBËT GJENETIKISHT JANË TURQ!

Pra, e vërtetuar nga dy shkencëtar serb të Insitutit atomik “ Vinça” e...

Comments Off on STUDJUESIT SERB TË GJENETIKËS,E VËRTETOJNË QË SERBËT GJENETIKISHT JANË TURQ!

Kulturë

Greqisë nuk mundet vetëm t’i japim, qeveria të kërkojë pronat e çamëve,shprehet Elena Kocaqi.

  Kryeministri, Edi Rama, zhvilloi të martën një takim me homologun e tij...

Comments Off on Greqisë nuk mundet vetëm t’i japim, qeveria të kërkojë pronat e çamëve,shprehet Elena Kocaqi.

Kulturë

Lajm i mirë nga Kroacia, në Osijek do të hapet shkolla e mesme në gjuhën shqipe

Në qytetin Osijek dhe në rrethinën e tij funksionojnë disa shkolla fillore në...

Comments Off on Lajm i mirë nga Kroacia, në Osijek do të hapet shkolla e mesme në gjuhën shqipe

Kulturë

Fshati ilir Albana, në kufi mes Italisë dhe Sllovenisë!

Emri i fshatit Albana flet më së miri për origjinën e këtij fshati....

Comments Off on Fshati ilir Albana, në kufi mes Italisë dhe Sllovenisë!

Kulturë

Vlera jonë kombëtare,“Vallja e Tropojës” pritet të njihet nga UNESCO

“Vallja e Tropojës” është një vlerë kombëtare e jona, që pritet të njihet...

Comments Off on Vlera jonë kombëtare,“Vallja e Tropojës” pritet të njihet nga UNESCO

Të përgjithshme

Serbia denoncohet publikisht në New York.Përdhunimet janë krime lufte!

Nëse Serbia nuk dëgjon atëherë të ndërhyjë komuniteti ndërkombëtar për ta ndëshkuar, kështu...

Comments Off on Serbia denoncohet publikisht në New York.Përdhunimet janë krime lufte!
Page 1 of 665